Podcasts - Get Connected

Vi har omfattende viden om strategi, organisation, ledelse og mennesker, som er afsættet for vores arbejde med at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer – på kundernes egne præmisser.​ En gang i mellem får vi løsrevet os fra kundearbejdet og prioriterer tid til at dele faglige pointer og viden i podcast eller kortere artikler.

Podcast

Ledelse man kan mærke

Hvad vil det sige, at ledelse er noget vi gør sammen? Hvad kræver det af en organisation? Og hvorfor skal vi det? I dette afsnit besøger vi KFUKs Social Arbejde for at tale med generalsekretær Ann-Sofie Bech von Hielmcrone om, hvad det betyder for arbejdsmiljø og ledelse, når opgaven er at hjælpe nogle af de mest udsatte mennesker i vores samfund.

Podcast

Understanding Organizations Finally!

I dette afsnit af Get Connected fra Connector A/S interviewer Mikael Elkan Professor Henry Mintzberg om hans bog “Understanding Organizations….Finally!” og ideerne bag hans teori om hvilke kræfter, der påvirker organisationer, og hvad der sker når de kommer ud af balance. Frem for alt: hvad kan ledere gøre for at lede deres organisationer under de vilkår.